Litt om oss...

Vi som står bak Oslo Jazzdansfestival DA er Natalie Dahl/Dahls Danseteater og Ingvild Vaagsether/IVaagsether Dans. Vi har skrevet hver vår Masteravhandling i Dansevitenskap ved NoMads-studiet ved NTNU, hvor vi har sett på  jazzdansen i Norge fra ulike perspektiver. Vi har varierte utdannelser og erfaringer bak oss, både som utøvende dansekunstnere og som pedagoger og koreografer.

Begrunnelsen for at vi slår et slag for å fremme jazzdansens mangfold gjennom etableringen av Oslo Jazzdans Festival i 2018 er en kombinasjon av at vi selv savner å se et mangfold av jazzdans-uttrykk på de store dansescenene rundt om i landet og et stort og brennende engasjement for nettopp å synliggjøre at jazzdansen i samtidens dansekunstmiljø så absolutt lever i beste velgående med stadig nyskapende prosesser og utvikling. 

Med Oslo Jazzdansfestival håper vi å åpne flere øyne for sjangeren som kunstuttrykk, utvikle et grunnlag for mer jazzdans på norske dansescener og samtidig trekke flere nye publikummere til danseforestillinger av alle sjangre. Vi ønsker alle som kan relatere seg til jazzdansens mangfold hjertelig velkommen til å søke om å få være med på utviklingen av festivalen, enten det er som deltakere på scenen eller som lystige publikummere, og håper at dette er starten på en lang reise med fantastisk ny jazzdans i Oslo og i hele Norge. 

Fjorårets festival ble en suksess, og vi gleder oss til den nært forestående uke 40 i år.

Velkommen til Oslo Jazzdansfestival 2020!!

-Ingvild og Natalie

© 2018 by Oslo Jazzdansfestival. Proudly created with Wix.com
 

  • Instagram Social Ikon
  • @oslojazzdansfestival