top of page

UTLYSNING:
Oslo Jazzdansfestival 2024 
// Frivillige 

Vil du lære mer om det å produsere forestillinger under en dansefestival?

Til Oslo Jazzdansfestival 2024 trenger vi frivillige til å assistere oss med rigging, innslipp og billetthåndtering, publikumsvertskap, sceneteknikk og dokumentasjon, mm.

Vi søker scenekunstinteresserte studenter som ønsker et innblikk i prosessene bak forestillinger, som er over 18 år og gjerne noen med kjennskap til og interesse for film og foto, lyssetting, enkle lydbord, prosjektor, mm. 

Vi kan tilby: 

-Et spennende og livlig arbeidsmiljø i møte med mange og allsidige dansekunstnere og andre scenekunstnere, erfaring med forberedende prosesser og gjennomføringer av live forestillinger, og en rekke fine forestillingsopplevelser!

-Frivillige under festivalen får mulighet til å delta gratis på workshop med årets festivalkunstner og panelsamtalen som vi gjennomfører i samarbeide med PRODA.

-Frivillige mottar individuelle attester fra oss etter gjennomført festival.

Vil være med på reisen vår i videreutviklingen av Nordens første og eneste dansefestival med fokus på jazzdansens allsidige uttrykk?

Har du mulighet til å bidra på sceneprøver og forestillinger 15.-19.06.2024? 

Send oss en mail med fullt navn, fødselsdato, bosted, og litt om deg selv, og hvorfor nettopp DU har lyst til å være frivillig hos oss! 

Vi gleder oss til å høre fra deg! :)

Hilsen

Oslo Jazzdansfestival 

bottom of page