WORKSHOPS

    OJDF+PRODA

       2021

Under OJDF 2020 gjorde vi vårt første samarbeide med PRODA Profesjonell Dansetrening om gjennomføring av Workshop og panelsamtale under festivalprogrammet vårt, noe vi er så glade for å kunne gjenta, og utvide, i årets festivalprogram.

I fjor fikk vi med oss Jon Ole Olstad som workshopholder, som dere her ser bilde fra.

I årets utgave har vi med oss to av aktørene fra forestillingsprogrammet vårt:

Carl Joseph Aquilizan og Lill-Kristine Konst fra SHE Heels Company.

21.juni  @scenehuset

Carl Joseph Aquilizan

10:00

I denne workshopen tar Aquilizan dere med inn i universet hvor han har forsket frem materialet til verket FLOWER BOY, som står på scenen under Oslo Jazzdansfestival 20.6.

Verket tilnærmer seg jazzdansen gjennom perspektiver som trekker på butoh, tekst og identitet, og ønsker å skape transformative opplevelser for både utøver og publikum, og samtidig gi rom for å reflektere over og utfordre kjønnsstereotypier gjennom poetiske bilder.

CarlPromo_edited.jpg

@cjaquilizan

Carl Aquilizan

21.juni  @scenehuset

Lill-Kristine Konst

12:00

Gjennom mange års erfaring med heels som stilart og sjanger både som danser, pedagog og koreograf er Konst en solid representant for SHE Heels Company i denne workshopen. I verket WHO IS SHE?, som står på scenen under Oslo Jazzdansfestival 24.6., utfordrer SHE perspektivet på jazzens mange undersjangere som kommersiell dans, gjennom å vise hvordan uttrykksformen kan bære både det å være formidlende og være av autonom kunstnerisk verdi. 

SHEpromo.jpg

@she_heelscompany

Lill-Kristine Konst

84970405_668841130538472_477675526960866
Proda logo hvit skrift.jpeg
NKF_Endorser_Hvit.png
Oslo-logo-hvit-RGB.png