Velkommen til Oslo Jazzdansfestival 2020!

I juni 2018 avholdt vi første runde med Oslo Jazzdansfestival med støtte fra FFUK og Kulturetaten i Oslo, og produktstøtte fra Smart Water og Fuze Tea til alle aktører og publikummere. I 2019 satset vi videre med hele 4 forestillinger fordelt på 2 dager, og hadde både flere dansekunstnere, flere koreografier og flere publikummere med oss enn i 2018- og vi fikk støtte igjen både fra FFUK og Kulturetaten. Det er vi veldig glade for!

Med flere forestillinger og flere publikummere i 2019 enn i 2018 føler vi oss heldige og vi fortsetter arbeidet vårt med å fremme jazzdansen som scenekunst her i Norge også i år: 22.-25. juni 2020 på Scenehuset, Majorstua.

Vi fikk mange spennende søknader til årets festivalutgave, og gleder oss til å komme igang med produksjonen for 2020-utgaven av Oslo Jazzdansfestival!!

Vil du være frivillig under festivalen 2020?

Festivalen vår vokser, og vi trenger mer hjelp til alt fra vertskap/billetter/rigging/teknisk assistanse/film/foto/mm. Send oss en mail med litt informasjon om deg selv og hva du evt. kan hjelpe til med, så tar vi kontakt!!

Følg med på oppdateringer, både her, på facebook og på instagram, og sjekk ut video og info om tidligere års deltakere. 

Velkommen til Oslo Jazzdansfestival 2020!!!

-Ingvild og Natalie

© 2018 by Oslo Jazzdans Festival. Proudly created with Wix.com
 

  • Instagram Social Ikon
  • @oslojazzdansfestival