Velkommen til Norges første jazzdansfestival!

 

Vi samlet et knippe av dyktige jazzdansere som ønsket å fremme og feire jazzdansen i all sin mangfoldighet under uroppføringen av Oslo Jazzdansfestival 23.-24. Juni 2018. Her ble undring og kunstnerisk utforskning forent med underholdning og resulterte i en flott danseopplevelse for både barn og voksne. 

I 2019 kjørte vi på med hele 4 forestillinger over to dager, med 10 nye verk og et fabelaktig knippe dansekunstnere og musikere på scenen begge dager.

Vi er stolte, rørte og ydmyke over støtte, bidrag og positivitet fra alle dansere, koreografer, musikere, frivillige og hjelpere. I tillegg retter vi en ekstra takk til Fond For Utøvende Kunstnere og Kulturetaten i Oslo for økonomiske tilskudd både i 2018 og 2019, Danseinformasjonen som både bidrar med ekstra scenetid og informasjonsdeling, og til Coca Cola Norge AS som bidro med produktstøtte i form av Smart Water og Fuze Tea til alle bidragsytere og publikummere i 2018.

Vi er nå i gang med programmeringen av årets utgave av Oslo Jazzdansfestival, så følg med på facebooksiden vår, twitter og instagram: @oslojazzdansfestival #ojdf2020

Velkommen til OJDF på Scenehuset 23.-25.juni!!

Natalie Dahl og Ingvild Vaagsether

Grunnleggere, produsenter og kunstneriske ledere

Oslo Jazzdansfestival DA
 

 

Har du spørsmål? Send oss en mail! :)

© 2018 by Oslo Jazzdans Festival. Proudly created with Wix.com
 

  • Instagram Social Ikon
  • @oslojazzdansfestival